DARI IBU UNTUK PEMINAT BLOG

Tuesday, October 28, 2008

Chinese Thongs sandals sold at Walmart!!!.

RABU (29/10/08)


Hari ni office ibu ada buat jamuan hari raya (utk penutup raya). Kami sama-sama masak dan ada juga yang beli aja. Setelah digabungkan semua wah .... banyaknya makanan. Apa lagi kami pun menjemput semua bahagian-bahagian yang ada. Walau bagaimanapun makanan masih berlebih lebih lagi. Ada roti jala, roti bom, mee hoon sup, mee bandung, rendang dan ketupat pulut, sateh dan pelbagai jenis kuih muih. Ibu sampai tak termakan rasanya. Kenyanaggggg .... kenyang angin pun ada. Seronok tengok ramai tetamu yang datang.

Disamping tu .... ambillah ikhtibar dari gambar-gambar e-mail yang ibu terima dari kekawan untuk pengetahuan kita semua.


Cantikkan selipar ni ....

Selipar yang biasa kita lihat dipakai oleh orang ramai. Pelbagai jenis dan warna, cantik kan .....


Macam mana yang ni ...., cantik tak? Ah .... itulah akibatnya bila memakai selipar-selipar yang cantik tu .... Kalau kulit mereka yang tak alah kepada selipar tu tak apalah .... tapi bagi mereka yang alah dengan bendalah tu .... beginilah jadinya. Dan seterusnya seperti di bawah ni ....Kaki yang dahulunya cantik dan bersih tapi kini telah dicemari dengan kudis-kudis yang hodoh ...

1 ulasan:

asz.wani said...

ish..teruknya kaki?1st time nmpk kaki cmtu.. takoot..